Maalauspalvelut

Suoritamme ammattitaidolla ulko- ja sisämaalauksia asiakkaan toiveiden mukaisesti Varsinais-Suomen alueella. Tarjoamme myös asiakkaillemme Teknoksen maalituotteita kauttamme.

Maalauspalvelut

Talojen ulko- ja sisämaalauksien lisäksi suoritamme betonilattioiden pinnoitukset. Kokemuksella ja vankalla asiantuntevuudella pyrimme toteuttamaan asiakkaamme villimmätkin ideat. Otamme vastaan kaikki uudet projektit isot sekä pienet. Suunnittelemme työprojektin toteutuksen ja aikataulutuksen asiakkaan kanssa ja mahdollisista muutoksista ilmoitamme viipymättä. Yrityksenä meille on tärkeää asiakkaan tyytyväisyys.

Palvelumme kattavat seuraavat:
  • ulkomaalaus
  • sisämaalaus
  • muut maalaustyöt
  • betonilattioiden pinnoitukset ja
  • maalien myynti.
Ota yhteyttä!

Tilaa maalit

Työprojekteissa käytämme muun muassa Teknoksen maalituotteita, mikäli asiakas haluaa käyttää muita maalituotteita teemme työprojektit asiakkaan valitsemien maalien mukaan.

Asiakkaana sinä valitset itsellesi mieleisen maalaustuotteen ja me toteutamme teidän rohkeimmatkin unelmat ja ideat!

Esimerkiksi Teknoksen maalituotteista löydätte suositellut tuotteet erilaisiin maalauskohteisiin, kuten ulko- ja sisämaalauksiin, peltikattomaalauksiin ja kiviainespintoihin. Tarjoamme asiakkaillemme Teknoksen maalituotteita myös meidän kauttamme.

Tutustumaan Teknoksen värikarttoihin pääsette tästä!

Ota yhteyttä