Osallistu kilpailuun

Hei kodin remontoija, osallistu kilpailuun ja voita 80 € arvosta maaleja maalauksen yhteyteen. Arvonta suoritetaan 29.4.2021.

Osallistu lahjakortin arvontaan täyttämällä ja lähettämällä alla oleva lomake

Kilpailun ehdot

Katso kilpailun ehdot

Rate -maalaus Kilpailu

Kilpailun säännöt:

1. Kilpailun järjestäjä

Rate -maalaus Oy, Y-tunnus 2776054-4

Kievarintie 9, 32560 Virttaa

(myöhemmin ”kilpailun järjestäjä”)

Järjestäjä vapauttaa Facebookin kaikesta vastuusta. Facebook ei suosittele eikä hallinnoi kilpailua millään tavalla eikä kilpailu liity mitenkään Facebookiin.

2. Kilpailuun osallistuminen

Osallistua voit Rate -maalauksen verkkosivuilla lähettämällä kilpailulomakkeen, joka on tällä sivulla ylempänä. Kilpailuun voivat osallistua pysyvästi Suomessa asuvat ja vähintään 18-vuotiaat henkilöt.

3. Oikeudet

Kilpailun järjestäjällä on oikeus julkistaa voittajan nimi, ottaa kuvia remontista ja lopputuloksesta sekä käyttää kuvia markkinoinnissaan.

Jos osallistujaa on syytä epäillä vilpistä tai muusta sääntöjen vastaisesta toiminnasta, järjestäjällä on oikeus hylätä osallistuminen ja sulkea osallistuja kilpailusta.

4. Kilpailuaika ja palkinnon julkistus ja luovutus

Kilpailuun voi osallistua 4.3. – 29.4.2021 lomakkeen kautta Rate -maalauksen verkkosivulla. Voittaja arvotaan 29.4.2021 klo 17:00, ja häneen otetaan sähköpostin kautta henkilökohtaisesti yhteyttä ennen tulosten julkistusta.  Voittajan nimi julkistetaan myös Facebookissa sekä nettisivuilla.

5. Palkinto ja toimitus

Kilpailun palkintona on 80 € arvosta maaleja maalauspalvelun yhteydessä.

6. Palkintoon liittyvät ehdot

  • Palkinnon saa halutessaan luovuttaa toiselle henkilölle.
  • Palkinto on voimassa 12 kk.
  • Palkintoon ei liity lisäostopakkoa.
  • Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi.
  • Maalaustyön suorittaa Rate -maalaus.
  • Mikäli kilpailun voittajan valitsemien maalien arvo ylittää 80€, voittaja maksaa erotuksen.
  • Voittajan tulee tilata Rate -maalaukselta vähintään maalaustyö, johon haluaa palkintonsa käytää
  • Rate -maalaus saa ottaa kuvia remontista ja käyttää niitä markkinoinnissaan.
  • Rate -maalaus ei vastaa kilpailun osallistumiseen ja voittajan tavoittamiseen mahdollisesti liittyvistä tietoteknisistä ongelmista.
  • Veroista vastaa arpajaisverolain mukaisesti kilpailun järjestäjä.

7. Järjestäjän vastuu
Järjestäjä ei vastaa osallistumisista, jotka eivät ole teknisistä syistä tulleet perille. Järjestäjä ei myöskään vastaa mahdollisista palkinnon lunastamiseen liittyvistä kuluista eikä muista palkinnon hyväksymiseen ja sen toteuttamiseen liittyvistä mahdollisista kustannuksista. Voittaja vapauttaa järjestäjän kaikesta vastuusta, joka voi aiheutua tai väitetään aiheutuneen osallistumisesta kilpailuun tai palkinnon lunastamisesta tai sen käyttämisestä. Järjestäjän vastuu arvonnan osanottajaa kohtaan rajoittuu näissä säännöissä mainitun palkinnon määrään ja arvoon.

8. Tietosuoja
Järjestäjä kerää ja käsittelee osallistujien antamia yhteystietoja arvonnan suorittamiseksi sekä arvonnan voittajien tavoittamiseksi. Annettuja henkilötietoja ei luovuteta eteenpäin kolmansille osapuolille.